DR. DAVID RAMON HAWKINS 

HIVATALOS KALIBRÁCIÓI 

Oldalunkon csak olyan kalibrációk szerepelnek, melyek dr. David R. Hawkins kiadott könyveiben megjelentek, vagy hivatalosan is közzétett előadásain elhangzottak.

A világmindenségben minden sajátos rezgést bocsát ki, egyfajta energiaszinttel rendelkezik. Ez az energia „kalibrálható” (bemérhető) esszenciájának és igazságtartalmának mértéke szerint az izomtesztelés módszerével.

Az izomtesztelésre adott reakció egy bizonyos ingerre adott egyszerű “igen” vagy “nem igen” válasz.

A leggyakoribb formája az, amikor két személy végzi. Az egyik a vizsgálatot végző személy, a másik a vizsgálati alany. A vizsgálati alany kinyújtja a karját, majd a vizsgálatot végző felszólítja, hogy “tarts ellen”, és a csuklójánál két ujjal enyhén lenyomja a vizsgálati alany karját. Ha a karja feszes marad, akkor a válasz igen, ha elgyengül, akkor pedig nem igen.

Lehetőség van egyedül is a kalibrálásra. Méghozzá úgy, hogy az egyik kéz hüvelyk- és középső ujjából szorosan zárt gyűrűt formálunk, és a másik kéz mutatóujjával próbáljuk meg áttörni ezt a gyűrűt. 

Ahhoz, hogy pontos és használható eredményt kapjunk, hasznos tudnunk az alábbiakról:

  1. Mind a vizsgálatot végző személynek, mint a vizsgálati alanynak 200 felett kell kalibrálnia. Nem lehetnek ateisták vagy szkeptikusok.
  2. A tudatszint emelkedésével a pontosság nő.
  3. A vizsgálat szándékának is 200 felett kell kalibrálnia.
  4. A kérdést kijelentés formájában kell megfogalmaznunk. Minél egyértelműbben, egyszerűbben és lehetőleg állító nem pedig tagadó formában. 
  5. Amennyiben nem csak “igen” vagy “nem igen” választ, hanem konkrét kalibrációs értéket szeretnénk kapni, akkor a kijelentésünkben utalnunk kell az 1-től 1000-ig terjedő emberi tudatskálára.
  6. Az állítás lekalibrálása előtt engedélyt kell kérni a kalibrálásra az izomtesztelés módszerével. (pl. Rákérdezhetek arra, amire gondolok.)
  7. A zajos környezet és a háttérzaj kerülendő. Érdemes a vizsgálati alanynak csukott szemmel részt venni a kalibrációban.
  8. Az izomtesztelés nem alkalmas jövendőmondásra, így az ezzel kapcsolatos kérdések kerülendők.

dr. David R Hawkins létrehozott egy referenciaskálát úgy, hogy az emberi tudat lehetséges energiamezőit egy 1-től 1000-ig terjedő értéktartományba sűrítette. A tisztánlátáshoz hasznos tudni, hogy az értékek nem számtani értéket képviselnek, hanem hatványértéket. Vagyis a 300 valójában a 10300 értékű,a 400 pedig a 10400 értékű. Ebből következően a skálán felfelé haladás óriási erőnövekedést jelent.

A referenciaskála nagyon hasznos abból a szempontból, hogy ennek alapján az egyes személyek, tanítók, gondolatok, hiedelmek egymással összehasonlítható módon lemérhetőek, és az egyes tudati tartalmakhoz hozzárendelhetőek. Ennek gyakorlati alkalmazását és az értelmezést könnyíti meg az általa összeállított TUDATTÉRKÉP.

Lényegében a tudattérkép nem más, mint az egyes energiamezők emberi tudathoz igazított kalibrációs táblázata, amelyből látható, hogy a kalibrált szinten a tudat konkrét folymatainak felelnek meg: érzelmeknek, észleléseknek vagy hozzáállásoknak, világnézeteknek és spirituális hiteknek. 

a konkrét kalibrációk folyamatosan  kerülnek feltöltésre…